AURA-SOMA®

AURA-SOMA®

Színterápia a Léleknek"Te vagy a szín, amit választasz"

Az Aura-Soma® számtalan olyan lehetőséget kínál, amelyről nem is álmodtunk korábban.

A konzultáción, a több, mint száz, két részes, színes folyadékot tartalmazó üveg közül,  négyet kell választani, ami alapján mesélek Neked pl. az életfeladataidról, képességeidről, milyen nehézségekkel kellett a múltban megküzdened, és mik az ajándékaid és képességeid; milyen energiákat hív a lelked, hogy segítsen megvalósítani az élettervedet. A szín választása tehát önmagadra jellemző, a kihívásaidra, a jellemedre, egyszóval egyedi valódra.

Az Aura-Soma® rendszer arra épül, hogy a színek hatását és energiáját tudatosan használjuk fel, önmagunk megismerése érdekében.

Az auránk hét nagyobb színes energia spirálból, "csakrából" épül fel. Ezek a csakrák veszik fel, tárolják, módosítják és viszik át az energiákat. A "csakra" színek a kulcs az Aura-Soma®üvegek használatához. Cél az, hogy egyensúlyba hozzuk ezeket a csakrákat, azaz megteremtsük, megőrizzük az egyensúlyunkat minden szinten.

A választott üvegeid előtt, a konzultáció során megtalálod azokat a színeket és termékeket, amelyek a legjobban segítenek téged.

Ha szeretnéd tudni, hogy "Ki is vagy? Miért születtél most le? Milyen energiák segítenek?" akkor jelentkezz be egy konzultációra.

Várlak szeretettel!

Bejelentkezés az oldal alján található Űrlap elküldésével lehetséges!

A konzultáció helyszíne: Bp. XIII.ker.
Kiemelt Aura-Soma® termékek:

Egyensúly üvegek: az Aura-Soma® rendszer szíve       Színesszenciák: a folyékony fény                        Kvintesszenciák: a fény megidézése             Légfrissítők: a környezet energetizálói               Pomanderek: a színek illata

"Legyen a szín az ösztönződ az életben, gyere el egy konzultációra és lásd a különbséget!"


Online bejelentkezés - Aura-Soma konzultációra

Foglalj időpontot időben. A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza.