AURA-SOMA®

AURA-SOMA®

Színterápia a mindennapi "jól-létedért"

"Legyél mindaz, aki vagy. Engedd, hogy vonzzon mindaz a szín, amire szükséged van. Bízz az intuíciódban. Ha úgy érzed, fontos számodra, hogy nyudodtabbá válj,  erősítsd teljességedet és a jó közérzetet - vegyél részt egy konzultáción, hogy megtapasztald az Aura-Somát.

A kezdő konzultáción a képzett Aura-Soma Practitioner végigvezet egy teljesen testreszabott, önválasztó ülésen az Egyensúly üvegekkel. Bízzál az intuíciódban: a színek, amelyek vonzzanak, azok, amelyekre szükséged van. Együtt áttekintitek a választott üvegeidet és megvizsgáljátok a jelentésüket, saját utad mélységében és összefüggéseiben, hogy felfedezzétek, mely termékeink alkalmasak leginkább arra, hogy segítsenek a boldogság és életerő megtalálásában és fenntartásában a mindennapokban.

Tested tudja ösztönösen, hogy mire van szüksége a boldoguláshoz. Teljes szívvel hisszük, hogy senki nem ismer jobban, mint ahogy te ismered magad."

"Te vagy a szín, amit választasz"

Az Aura-Soma® számtalan olyan lehetőséget kínál, amelyről nem is álmodtunk korábban.

A konzultáción, a több, mint száz, két részes, színes folyadékot tartalmazó üveg közül,  négyet kell választani, ami alapján mesélek Neked pl. az életfeladataidról, képességeidről, milyen nehézségekkel kellett a múltban megküzdened, és mik az ajándékaid és képességeid; milyen energiákat hív a lelked, hogy segítsen megvalósítani az élettervedet. A szín választása tehát önmagadra jellemző, a kihívásaidra, a jellemedre, egyszóval egyedi valódra.

Az Aura-Soma® rendszer arra épül, hogy a színek hatását és energiáját tudatosan használjuk fel, önmagunk megismerése érdekében.

Az auránk hét nagyobb színes energia spirálból, "csakrából" épül fel. Ezek a csakrák veszik fel, tárolják, módosítják és viszik át az energiákat. A "csakra" színek a kulcs az Aura-Soma®üvegek használatához. Cél az, hogy egyensúlyba hozzuk ezeket a csakrákat, azaz megteremtsük, megőrizzük az egyensúlyunkat minden szinten.

A választott üvegeid előtt, a konzultáció során megtalálod azokat a színeket és termékeket, amelyek a legjobban segítenek téged.

Ha szeretnéd az Aura-Soma termékek segítő támogatását a mindennapi életedben is használni, hogy jobban érezhesd magad és könnyebben megtartsd az egyensúlyod, akkor várlak szeretettel!

Bejelentkezés az oldal alján található Űrlap elküldésével lehetséges!

A konzultáció helyszíne: Bp. XIII.ker. vagy XXI.ker.

"Legyen a szín az ösztönződ az életben, gyere el egy konzultációra és lásd a különbséget!"




Kiemelt Aura-Soma® termékek:

Egyensúly üvegek: az Aura-Soma® rendszer szíve



       Színesszenciák: a folyékony fény                        Kvintesszenciák: a fény megidézése             Légfrissítők: a környezet energetizálói               Pomanderek: a színek illata

"Legyen a szín az ösztönződ az életben, gyere el egy konzultációra és lásd a különbséget!"



Mi a különbség az Aura-Soma és a többi, ma ismert színterápia között?

Elsődlegesen az, hogy az Aura-Soma egyesíti magában a szín- és a fényterápia elemeit. Ez egyébként már az első pillantásra látszik, amikor kézbevesszük az üvegeket. Ha fény felé tartjuk őket, megelevenedik ragyogó, tüzes színekben pomázó tartalmuk.

Második eltérés, hogy az Aura-Soma alapítója, Vicky Wall ima és meditáció révén kapta ezeket a "recepteket".

A más színterápiáktól való harmadik eltérés, hogy az Aura-Soma egyfajta nyelvnek tekinti a színeket. Ahogy a szivárvány is felfogható kódolt üzenetnek, úgy az Aura-Soma üvegecskék is rengeteget elárulnak arról, aki kiválasztja őket. Vannak akik a szivárvány színeit a kozmikus ABC betűinek tartják. Az Aura-Soma üvegek ugyanígy beszélnek hozzánk. Aki érti ezt a nyelvet, az tudja, melyik ember miért vonzódik az általa kedvelt színekhez. Már Goethe is felfedezte, hogy a színek beszélnek.

A színek nyelve rokonítható a hangokkal is. Sok ember biztos kézzel képes kiválasztani az Egyensúly üvegekhez tartozó hangokat. A rendszer eme része még felfedezésre vár, habár már felfedezték, hogy szivárvány színeihez melyik hét mantra tartozik.

Mivel az Aura-Soma termékek többféle növényi olajat tartalmaznak, ezért az Aura-Somában az illatoknak is nagy jelentősége van.

...

Amikor az Aura-Soma olajokkal dolgozunk, mind az öt érzékünk működésbe lép. Emellett egy idő után észre fogjuk venni, hogy a hatodik érzékünk szintén sokat fejlődött. Tudatunk eltemetett mélyrétegei megelevenednek az éltető fényben. Ugyanez a jelenség figyelhető meg alváskor vagy meditáció során is.

Az Aura-Somát minden nehézség nélkül ötvözhetjük más természetgyógyászati rendszerekkel is: homeopátiával, virág-kivonat terápiával, különféle gyógytornákkal, előző életek kutatásával, masszázsokkal, reflexológiával és még sok más módszerrel is. Az Aura-Soma felgyorsítja és elmélyíti ezek hatását.

Forrás: Mike Booth: Színgyógymód c. könyve



Online bejelentkezés - Aura-Soma konzultációra

Foglalj időpontot időben. A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza.