ÉLMÉNYTERÁPIA LOVAKKAL

Tapasztalatom szerint, a lóval való kapcsolatunk tükrözi az önmagunkkal, másokkal és a külvilággal való kapcsolatunkat is. Te mennyire vagy ura saját életednek? Te irányítod az életed vagy meghajolsz a körülmények előtt? Tudsz döntéseket hozni bármelyik pillanatban, úgy hogy vállalod is a következményeit? Tisztában vagy a saját erőddel? Tudsz-e bánni vele?

                                                   Alakítsd Te a saját valóságod!


Lovakra hangolódva 1.

lovas önismereti, - és élményprogram

Gyere és vegyél részt a legújabb programunkon, ahol megtapasztalhatod a lovak gyógyító erejét!

Dátumokat a PROGRAMOK menüben találhatod!

Ha szeretnél egy új perspektívából rálátni önmagadra és szembenézni önmagaddal, akkor ez a program egy különleges lehetőséggel ajándékoz meg.

Szeretettel meghívlak a programra:

  • Ha szereted a lovakat, akkor épp azért, mert az ő szeretetük által jobban hozzáférsz saját magadhoz is, és olyan erőt, kitartást tanulhatsz általuk, amit aztán az életed minden területén kamatoztathatsz.
  • Ha félsz, vagy tartasz a lovaktól, akkor pedig éppen azért, hogy kiderítsd, hogy mit is tükröz és jelent ez számodra, ami szintén az életed összes területére hatással lehet.

Ha, csak szimplán kint vagy a természetben, akkor is érezheted, hogy elkezdesz feltöltődni.... pláne, ha még a lovak is a közeledben vannak, képessé válsz lelassulni az ő ritmusukra, ami csökkenti a vérnyomást, endorfint szabadít fel és megnyugtatja a lelkedet.

A "Lovakra hangolódva" program egy tudatos gyakorlat arra, hogy megtapasztaljuk a jelenlét érzését, valamint, hogy ráhangolódjunk a lovakra és a saját Isteni részünkre. Ebben a folyamatban a lovak válnak a csatornává önmagunk felé.

Közvetlen kapcsolatba kerülsz a lóval olyan módon, hogy:
- össze tudj vele kapcsolódni, hangolódni;
- megérezhesd, hogy hogy állsz a határaiddal és a bizalom kérdésével;
- mennyire vagy határozott, tudod-e irányítani;
- mennyire van összhangban a kommunikációd: ugyanazt mondja-e a hangod, a testtartásod és a gesztusaid;- megtapasztald a jelenlétet; az összhang érzését és az együttműködést.


A program helyszíne: Rétság (kb. 65 km Budapesttől).  Az egész napot ebben a csodálatos környezetben töltjük, (10:00-kb.17:00), ahol nem zavar senki minket, csak mi vagyunk és a lovak. Meditálunk a lovak mellett, a lovak között... Földről végzünk velük egyszerű gyakorlatokat. (Lovaglás nincs) Gyógyulhatsz és tapasztalhatsz... és olyan élményben lehet részed, ami továbblendít az utadon, vagy csak kikapcsolódhatsz és feltöltődhetsz.

Semmilyen előzetes lovas tudás nem szükséges.

Lehet egyénileg is a helyszínre érkezni, de velem is lehet jönni Budapestről. (Ezt majd egyeztetjük a regisztráció után.)

Minimum létszám: 3 fő
Maximum létszám: 8 fő

Díj: 19.000 Ft/fő/alk.
(Egyesületi tagoknak 10% kedvezmény)

Várunk szeretettel, távol a város zajától, egy szép természeti környezetben!

Jelentkezésért küldd el a regisztrációs űrlapot vagy írj e-mailt:  nettyterapia@gmail.com

Jelentkezési határidők: a program dátuma előtti egy hét!


Jelentkezés - "Lovakra hangolódva"

                          Kérjük, add meg az alábbi adatokat és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.


NettyTerápia Lovakkal - egyéni

önismeret és személyiségfejlesztés

Egyéni lélekterápia, melyben a lovak segítenek.
A lovakkal átélt élmények a személyiség mély rétegeire hatnak. Segíti annak megtapasztalását, hogy milyen az ősbizalom állapota, és mindez hogyan függ össze az önbizalommal. Segít felszínre hozni az elnyomott érzéseket (félelmek, düh, egyéb traumákat stb..) és rálátni egy magasabb nézőpontból, majd elengedni azokat.

/Ha még nem jártál nálam, akkor az első alkalom egy feltáró beszélgetéssel kezdődik, ahol megnézzük, hogy milyen irányba is haladjunk, mire van szükséged pontosan./

Várlak szeretettel, ha úgy érzed szeretnél kipróbálni valami újat!

Budapesti helyszínen: csak hétköznap délelőtti órákban van lehetőség!

További részletekért küldd el az oldal alján található űrlapot vagy írj e-mailt: nettyterapia@gmail.com

Árakról az alábbi link alján tájékozódhatsz: https://www.nettyterapia.hu/szolgaltatasok/

Várlak szeretettel, ha hívást érzel!
További részletekért küldd el az alábbi űrlapot:


Jelentkezés - lovas egyéni terápiára