ÉLMÉNYTERÁPIA LOVAKKAL

Lovas Élmény- és Önismereti program I.- Első lépcső

Kapcsolódás a lovak energiáival és önmagaddal

Ha szeretnél egy új perspektívából rálátni önmagadra és szembenézni önmagaddal, akkor ez a program egy különleges lehetőséggel ajándékoz meg.

Tapasztalatom szerint, a lóval való kapcsolatunk tükrözi az önmagunkkal és a világgal való kapcsolatunkat is.

Szeretettel meghívlak a programra:

  • Ha szereted a lovakat, akkor épp azért, mert az ő szeretetük által jobban hozzáférsz saját magadhoz is, és olyan erőt, kitartást tanulhatsz általuk, amit aztán az életed minden területén kamatoztathatsz.
  • Ha félsz, vagy tartasz a lovaktól, akkor pedig éppen azért, hogy kiderítsd, hogy mit is tükröz és jelent ez számodra, ami szintén az életed összes területére hatással lehet.

A program első felét a lovardában töltjük, ahol sétálunk, ismerkedünk és kapcsolódunk a lovak energiáival, és ha elég bátor vagy, akkor fel is ülhetsz rá, egy rövid megtapasztalás erejéig. Itt a figyelem gyakorlatokra helyezzük a hangsúlyt. Tanulunk a jelenben lenni és figyelni.

Utána visszajövünk hozzám és itt folytatjuk a tapasztalások megosztásával és átbeszélésvel, és segítek, hogy megértsd azokat, amik esetleg feljöttek benned. Természetesen a feloldások és integrálások a meditációk által sem fognak kimaradni. Átnézzük, hogy mit is szimbolizál a Ló, továbbá, hogy mire is tanítanak. Ez tehát az első lépcső!

Maximum létszám: 4 fő, annak érdekében, hogy mindenkire maximálisan tudjak figyelni.

A pontos dátumot egyeztetjük. A program hossza létszámtól is függ, de 3-4 fő esetén, egy hétvégi napon, amivel számolj kb. 9:30 - 17:30 óra között. Indulás tőlem, a XXI. kerületből; (autóval megyünk a Lovardához).

A program díja létszámtól függ:
3-4 fő esetén: 12.000 Ft/fő/alkalom
2 fő esetén: 15.000 Ft/fő/alkalom
1 fő esetén: 20.000 Ft/fő/alkalom

Időpont: igény szerint, előre egyeztetve is lehetséges

Ha jelentkezni szeretnél, akkor kérlek küldd vissza az alábbi Regisztrációt és add meg a kért adatokat!

Várlak szeretettel, ha úgy érzed itt a helyed!


Erre a programra a meghírdetett időponttól eltérő dátumot is lehet külön igényelni.  Az előre kiírt, tervezett dátumokat itt megtalálod:

Következő tervezett dátum:  2018. október 20., szombat

Jelentkezés - Lovas program: I. lépcső

                          Kérjük, add meg az alábbi adatokat és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.


Lovas Élmény- és Önismereti program II.- Második lépcső

Kapcsolódás a lovak energiáival és önmagaddal


Mivel többen is jeleztétek, hogy szeretnétek tovább folytatni a lovakkal történő foglalkozásokat is, így megszületett a Lovas Élmény- és Önismereti nap következő lépcsője.

Ez alkalommal, kicsit más módon kapcsolódunk a lovakkal. Nem lovaglásról szól (az majd a 3. lépcsőben), hanem földről végzünk különböző feladatokat, gyakorlatokat a lovakkal.

Közvetlen kapcsolatba kerülsz a lóval olyan módon, hogy:

- össze tudj vele kapcsolódni, hangolódni;
- megérezhesd, hogy hogy állsz a határaiddal és a bizalom kérdésével;
- mennyire vagy határozott, tudod-e irányítani;
- mennyire van összhangban a kommunikációd: ugyanazt mondja-e a hangod, a testtartásod és a gesztusaid;- megtapasztald a jelenlétet; az összhang érzését és az együttműködést.

Ennek a programnak a lovas helyszíne Pilisvörösvár. Lehet egyénileg is a helyszínre érkezni, de velem is lehet jönni. Ezt majd egyeztetjük a regisztráció után.


A délelőttöt töltjük megint a lovardában, majd utána visszajövünk hozzám (Csepelre) és itt folytatjuk azzal, hogy átbeszéljük az élményeket, a tapasztalásokat, a tanulságokat, felismeréseket stb, melyet meditáció által integrálunk is. Valamint az Aura-Soma színrendszer segítségével megtámogatjuk az egészet a színekkel és energiákkal az üvegek által.


Dátum: még egyeztetés alatt, de mindenképpen hétvége.
Időtartam: 10:00- kb. 18:00 óráig
Létszám: max. 5 fő
Díj: 2 fő esetén: 19.000 Ft/fő
3 fő-től: 16.000 Ft/fő

Szeretettel várlak erre az izgalmas napra is!

Tervezett dátum:  2018.  november

Regisztrációért küldd el az alábbi Jelentkezési lapot!

Jelentkezés - Lovas program: II. lépcső

Kérjük, add meg az alábbi adatokat és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.


NettyTerápia Lovakkal - egyéni

önismeret és személyiségfejlesztés

Egyéni terápia, melyben a lovak segítenek. A lovakkal átélt élmények a személyiség mély rétegeire hatnak. Segíti annak megtapasztalását, hogy milyen az ősbizalom állapota, és mindez hogyan függ össze az önbizalommal. (kb. 2 óra/alkalom)

/Az első alkalom csak egy feltáró beszélgetés lesz (kb. 1 óra), ahol megnézzük, hogy milyen irányba is haladjunk, mire van szükséged pontosan./

Várlak szeretettel, ha hívást érzel!
További részletekért küldd el az alábbi űrlapot:


Jelentkezés - lovas egyéni terápiára