ÉLMÉNYTERÁPIA LOVAKKAL

Tapasztalatom szerint, a lóval való kapcsolatunk tükrözi az önmagunkkal, másokkal és a külvilággal való kapcsolatunkat is. Te mennyire vagy ura saját életednek? Te irányítod az életed vagy meghajolsz a körülmények előtt? Tudsz döntéseket hozni bármelyik pillanatban, úgy hogy vállalod is a következményeit? Tisztában vagy a saját erőddel? Tudsz-e bánni vele?

                                                   Alakítsd Te a saját valóságod!


NettyTerápia Lovakkal - egyéni

önismeret és személyiségfejlesztés

Egyéni lélekterápia, melyben a lovak segítenek.
A lovakkal átélt élmények a személyiség mély rétegeire hatnak. Segíti annak megtapasztalását, hogy milyen az ősbizalom állapota, és mindez hogyan függ össze az önbizalommal. Segít felszínre hozni az elnyomott érzéseket (félelmek, düh, egyéb traumákat stb..) és rálátni egy magasabb nézőpontból, majd elengedni azokat.

/Az első alkalom csak egy feltáró beszélgetés lesz (kb. 1 óra), ahol megnézzük, hogy milyen irányba is haladjunk, mire van szükséged pontosan./

Várlak szeretettel, ha hívást érzel!
További részletekért küldd el az oldal alján található űrlapot vagy írj e-mailt:  nettyterapia@gmail.com


Lovas Élmény- és Önismereti program I.- Első lépcső

Kapcsolódás a lovak energiáival és önmagaddal

Ha szeretnél egy új perspektívából rálátni önmagadra és szembenézni önmagaddal, akkor ez a program egy különleges lehetőséggel ajándékoz meg.

Tapasztalatom szerint, a lóval való kapcsolatunk tükrözi az önmagunkkal és a világgal való kapcsolatunkat is.

Szeretettel meghívlak a programra:

  • Ha szereted a lovakat, akkor épp azért, mert az ő szeretetük által jobban hozzáférsz saját magadhoz is, és olyan erőt, kitartást tanulhatsz általuk, amit aztán az életed minden területén kamatoztathatsz.
  • Ha félsz, vagy tartasz a lovaktól, akkor pedig éppen azért, hogy kiderítsd, hogy mit is tükröz és jelent ez számodra, ami szintén az életed összes területére hatással lehet.

A program első felét a lovardában töltjük, ahol sétálunk, ismerkedünk és kapcsolódunk a lovak energiáival, és ha elég bátor vagy, akkor fel is ülhetsz rá, egy rövid megtapasztalás erejéig. Itt a figyelem gyakorlatokra helyezzük a hangsúlyt. Tanulunk a jelenben lenni és figyelni.

Utána visszajövünk hozzám és itt folytatjuk a tapasztalások megosztásával és átbeszélésvel, és segítek, hogy megértsd azokat, amik esetleg feljöttek benned. Természetesen a feloldások és integrálások a meditációk által sem fognak kimaradni. Átnézzük, hogy mit is szimbolizál a Ló, továbbá, hogy mire is tanítanak. Ez tehát az első lépcső!

Maximum létszám: 4 fő, annak érdekében, hogy mindenkire maximálisan tudjak figyelni.

A pontos dátumot egyeztetjük. A program hossza létszámtól is függ, de 3-4 fő esetén, egy hétvégi napon, amivel számolj kb. 9:30 - 17:30 óra között. Indulás tőlem, a XXI. kerületből; (autóval megyünk a Lovardához).

A program díja létszámtól függ:
3-4 fő esetén: 12.000 Ft/fő/alkalom
2 fő esetén: 15.000 Ft/fő/alkalom
1 fő esetén: 20.000 Ft/fő/alkalom

Időpont: igény szerint, előre egyeztetve is lehetséges

Ha jelentkezni szeretnél, akkor kérlek küldd vissza az alábbi Regisztrációt és add meg a kért adatokat!

Várlak szeretettel, ha úgy érzed itt a helyed!


Erre a programra a meghírdetett időponttól eltérő dátumot is lehet külön igényelni.  Az előre kiírt, tervezett dátumokat itt megtalálod:

Következő tervezett dátum:  2019.

Jelentkezés - Lovas program: I. lépcső

                          Kérjük, add meg az alábbi adatokat és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.


Lovas Élmény- és Önismereti program II.- Második lépcső

Kapcsolódás a lovak energiáival és önmagaddal


Mivel többen is jeleztétek, hogy szeretnétek tovább folytatni a lovakkal történő foglalkozásokat is, így megszületett a Lovas Élmény- és Önismereti nap következő lépcsője.

Ez alkalommal, kicsit más módon kapcsolódunk a lovakkal. Nem lovaglásról szól (az majd a 3. lépcsőben), hanem földről végzünk különböző feladatokat, gyakorlatokat a lovakkal.

Közvetlen kapcsolatba kerülsz a lóval olyan módon, hogy:

- össze tudj vele kapcsolódni, hangolódni;
- megérezhesd, hogy hogy állsz a határaiddal és a bizalom kérdésével;
- mennyire vagy határozott, tudod-e irányítani;
- mennyire van összhangban a kommunikációd: ugyanazt mondja-e a hangod, a testtartásod és a gesztusaid;- megtapasztald a jelenlétet; az összhang érzését és az együttműködést.

Ennek a programnak a lovas helyszíne Pilisvörösvár. Lehet egyénileg is a helyszínre érkezni, de velem is lehet jönni. Ezt majd egyeztetjük a regisztráció után.


A délelőttöt töltjük megint a lovardában, majd utána visszajövünk hozzám (Csepelre) és itt folytatjuk azzal, hogy átbeszéljük az élményeket, a tapasztalásokat, a tanulságokat, felismeréseket stb, melyet meditáció által integrálunk is. Valamint az Aura-Soma színrendszer segítségével megtámogatjuk az egészet a színekkel és energiákkal az üvegek által.


Dátum: még egyeztetés alatt, de mindenképpen hétvége.
Időtartam: 10:00- kb. 18:00 óráig
Létszám: max. 5 fő
Díj: 2 fő esetén: 19.000 Ft/fő
3 fő-től: 16.000 Ft/fő

Szeretettel várlak erre az izgalmas napra is!

Tervezett dátum:  2019.

Regisztrációért küldd el az alábbi Jelentkezési lapot!

Jelentkezés - Lovas program: II. lépcső

Kérjük, add meg az alábbi adatokat és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.


NettyTerápia Lovakkal - egyéni

önismeret és személyiségfejlesztés

Egyéni terápia, melyben a lovak segítenek. A lovakkal átélt élmények a személyiség mély rétegeire hatnak. Segíti annak megtapasztalását, hogy milyen az ősbizalom állapota, és mindez hogyan függ össze az önbizalommal. (kb. 2 óra/alkalom)

/Az első alkalom csak egy feltáró beszélgetés lesz (kb. 1 óra), ahol megnézzük, hogy milyen irányba is haladjunk, mire van szükséged pontosan./

Várlak szeretettel, ha hívást érzel!
További részletekért küldd el az alábbi űrlapot:


Jelentkezés - lovas egyéni terápiára