Az Erőállatok/Totemállatok szerepe az életünkben

2019.06.20

"Ha szólsz az állatokhoz, ők is beszélnek hozzád,
és megismeritek egymást.
Ha nem szólítod meg őket,
ismeretlenek maradnak számodra;
pedig az ismeretlentől fél az ember.
És amitől fél, azt elpusztítja."
/Dan George törzsfőnök/


Alapvetően minden egyes feladatra, minden egyes problémára és eseményre a fejlődés lehetőségeként, tanulságként és leckeként kell tekintenünk, amelynek segítségével jobbá válhatunk, és önismeretre teszünk szert. Ebben nyújthatnak segítséget az erőt adó állatok. Akárki képes arra, hogy kapcsolatot teremtsen belső világával. Minden ott lakozik már bennünk. Minél inkább sikerül önmagunkat és a bennünk lévő erőt megértenünk, annál inkább képesek leszünk saját magunkról és másokról gondoskodni - már amennyire ezt ők igénylik, és megkérnek rá bennünket-, átalakulást előidézni, gyógyítani és segíteni rajtuk.

Természetesen saját magunkkal kell kezdenünk. Ahogy feltárul előttünk belső világunk, valamint nyitottá válunk az erőt adó állatokra (totemállatokra), és megvilágosodik üzenetük, egyre több tapasztalatot szerzünk, amelyek idővel egyre biztosabbá és tisztábbá válnak. A mi feladatunk, hogy az állatok szellemének ősi ismereteiről tapasztalatot szerezzünk, és ezáltal megleljük a visszavezető utat a minden létezővel való kapcsolathoz.

Az állatok a szellemi világ hírnökei. Az erőt adó állatok választanak ki bennünket azáltal, hogy megmutatkoznak, és nem fordítva.

A Napi Állati üzeneteket megtalálod a Facebook oldalunkon.

A tudatosság felé vezető úton az "erőállatok"/"totemállatok" nagy segítségünkre vannak. Itt az ideje, hogy az emberiség újra összekapcsolódjon az állatokkal és a természettel, és visszataláljon a saját lelkéhez. Csak így tudjuk visszaállítani az egyensúlyt a Földön.