SZOLGÁLTATÁSOK

Az ©ÉLET-TRANSZFORMÁCIÓS PROGRAMom, többféle hatékony módszert foglal magába, ami egy mélyen átalakító folyamaton vezet át; és sok éves tapasztalataim alapján állítottam össze. Alapvető lényege a CSALÁDI KARMA FELOLDÁSA és a gyermekkorban beépített hitrendszerek átírása.

Lehet külün-külön is igénybe venni egy-egy módszert, de egyedül nem nyújtanak teljes megoldást általában a "problémákra". Azonban nagyon jól támogatják az átalakulás és változás időszakát.

Ahhoz, hogy valaki valódi megoldást és gyökeres változást érjen el, sok munkára van szükség; teljesen máshogy kell szemlélni az életed történéseit. Az igazi változáshoz csak a terápiás folyamat - aminek a hossza mindenkinél egyéni - vezethet csak el, ahol először az alapokat kell rendbetenni, kezdve a magzati kortól, a gyermekkoron át, a szülőknek való megbocsátáson és elengedésen keresztül stb.. Ha ezek után még szükséges, akkor érdemes előző, múltbeli életeket is feltárni és oldani. Ahogy mennek le a múlt terhei a feltárások és oldások által, úgy válhat egyre könnyedebbé az életed.

Csak akkor nyerheted vissza a teljes életerődet, az egyensúlyodat, az egészséges és stabil személyiségedet, ha a múlt blokkjait és traumáit kioldjuk. A terápiás folyamat alkalmankénti díja: 15.000 Ft/1,5-2 óra. Ennek keretében személyre szóló kiegészítő módszereket is alkalmazunk, melyeket az alábbiakban találod. Ezeket lehet külön-külön is igénybe venni.

Személyes találkozásra Budapesten van lehetőség. Ha azonban vidéken vagy külföldön élsz, illetve bármilyen más okból nem tudsz személyesen eljönni, akkor Skype-on történtő konzultációkra és kezelésekre is lehetőség van.

Szeretnéd elengedni és lezárni a múltadat; megtanulni megélni a jelent; és újratervezni a jövődet?

Ha IGEN, akkor az

ÉLET-TRANSZFORMÁCIÓS PROGRAMom segíthet,
melynek a célja:

 • az egész eddigi életed átlásd és megértsd; le tudd zárni és elengedni a múltat;
 • családi karma feloldása;
 • összeálljon a teljes kép önmagadról és az életedről, hogy mi miért történt;
 • az eddig tanultakat és tapasztalásokat is összegezzük;
 • rendezzük az összes kapcsolatodat (családi minták, viselkedésminták, hitrendszerek stb.)
 • feloldjuk a blokkokat, traumákat, nem kívánatos energiákat, melyeket a múltadból cipelsz, de hatással vannak a jelenedre;

  A program-folyamat közben:
 • sok-sok felismeréssel gazdagodhatsz;
 • elengedhetsz minden olyan energiát, amire már nincsen szükséged;
 • egyre könnyedebbé válhatsz;
 • rátalálhatsz az önszeretet képességére; megbocsátásra;
 • egyre jobban megismerheted magadat és megtalálhatod az értékeidet;
  az életed valódi célját;
 • átalakulhat a gondolkodásmódod, magasabb tudatosságra tehetsz szert;
 • megtisztul az energiarendszered és beállítjuk a csakráid működését;
 • és a lényeg: hogy elkezdd éln a saját életed!


  "Az Önismeret meghatározza életed minőségét"

ÉLET-TRANSZFORMÁCIÓS PROGRAM©
Energetikai kezelés

Nagyon fontos, hogy a "Lelki terápiák" mellett az energiarendszereddel is dolgozzunk. Ha a testben elakadás van, akkor a csakrák nem tudnak megfelelően működni, így előbb-utóbb fizikai betegség alakulhat ki. Ezt nem érdemes megvárni, és minél hamarabb, jobb elkezdeni foglalkozni a tested energiarendszerének a tisztításával és feltöltésével.

Ehhez a kezeléshez az "Ibolya-Láng" ad segítséget. Az Ibolya-Láng egy nagyon speciális spirituális energia, ami az életed minden területére kihat. Minőségei: KEGYELEM, MEGBOCSÁTÁS, SZABADSÁG és ÁTALAKULÁS.

Egy kezelés 30 perces.

ÉLET-TRANSZFORMÁCIÓS PROGRAM©
Életiviteli Tanácsadás és oldás

Személyes konzultáció keretében feltárjuk az "elakadásaidat", majd megkeressük az okokat és a blokkokat. Ha szeretnél ebből továbblépni, akkor pedig fel is oldjuk. A folyamatban nagyon fontos a CSALÁDI KARMA FELOLDÁSA és a gyermekkorban beépített hitrendszerek átírása.

Sok embernek gondot jelent, hogy elengedje a múltat (pl. szakításnál, válásnál, munkahely változásnál, szülő-gyermek viszonylatban, halál esetén, ikerláng stb.), de amíg ezt nem teszed meg, addig nem tudsz előrébb jutni az életedben. Olyan terheket cipelsz, amik jelentősen megnehezítik akár a mindennapjaidat is. Ehhez az elengedési folyamathoz sokszor egy külső segítségre szükség van. Bátran keress meg, ha valamelyik témában érintett vagy és egyedül már nem megy.
(Online terápia is lehetséges)

Energiakezelés sámándobbal


Három féle kezelésből választhatsz
(alkalmanként csak egyet):

1. Magzatkori oldás
2. Csakra és Aura tisztítás
3. Utazás a spirituális vezetőiddel/totemállatoddal, ha valami konkrét kérdésre szeretnél választ kapni, akár a jelenben, akár a múltból.

Az optimális egészség akkor alakul ki, amikor az energiák akadálytalanul áramlanak a testedben, és nincs megrekedés sehol. A sámándob egy hatékony eszköz, hogy támogassa a tisztító és gyógyító folyamatokat.
A dob intuitív használata segíti a kliens testébe hozni a mély gyógyító energiákat.

Időtartam:
30 perc vagy
1 óra
(ami tartalmazza a feljövő témák külön oldását is)

NettyTerápia Lovakkal

Önismeret és személyiségfejlesztés.

Egyéni lélekterápia, melyben a lovak segítenek. A lovakkal átélt élmények a személyiség mély rétegeire hatnak. Segíti annak megtapasztalását, hogy milyen az ősbizalom állapota, és mindez hogyan függ össze az önbizalommal. Ebben a folyamatban a lovak válnak a csatornává önmagunk felé.


Aura-Soma® Színterápia

"Te vagy a szín, amit választasz"

Az Aura-Soma számtalan olyan lehetőséget kínál, amelyről nem is álmodtunk korábban.

A konzultáción 4 üveget kell választani, ami alapján mesélek Neked pl. az életfeladataidról, képességeidről, milyen nehézségekkel kellett a múltban megküzdened, és mik a gyógyítandó területek most az életedben; milyen energiákat hív a leleked, hogy segítsen megvalósítani az élettervedet. Ha szeretnéd tudni, hogy "Ki is vagy? Miért születtél most le? Milyen energiák segítenek?" akkor jelentkezz be egy konzultációra.


"Születési színeid" elemzés

Születési számhoz tartozó Aura-Soma® üvegeid

A születési dátumodból kiszámolt születési számodhoz tartozik Aura-Soma Egyensúlyüveg. Ezek az üvegek, a színek nyelvén sokat elárulnak rólad és útmutatót adnak Neked, saját magadról. Átbeszéljük, hogy miket üzennek Neked az üvegek, hogy közelebb kerülj önmagadhoz. 

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen színek támogatnak téged az életed során, akkor jelentkezz be.

Önismeret - Fejlődés - Tudatosság

(Online konzultáció is lehetséges)

Esszencia Konzultáció

Pillangó és Tengeri Esszencia /Delfin-Bálna Esszencia

Azoknak ajánlom, akik az önismeret útját járják és fejlődni szeretnének minden szinten, emellett fontos számukra a harmonikus átalakulás. Ehhez nyújt segítséget ez az egyik legfinomabban és leghatásosabban működő energetikai eszköz. Személyre szabott konzultáció keretében, a problémáid okának feltárása után ingával és kártya segítségével választjuk ki, hogy mely esszenciák kerüljenek a Te egyéni esszenciakeverékedbe, melyet pár napon belül kapsz majd meg.

Az esszencia keverékedet otthon, napi cseppek formájában kell alkalmazni.
(Online konzultáció is lehetséges)


(Pár)-Kapcsolati elemzés a színek nyelvén

Ez egy olyan elemzés, ahol megnézzük a színek által:

- mi a saját életfeladatod színek és energiák szintjén,
- hogyan tudjátok támogatni egymást,
- mivel tudtok egymás fejlődéséhez hozzájárulni,
- mi az, amit meg akartok tanulni a kapcsolatotok által,

-  mi is a célja a kapcsolatotoknak.

Tehát, ennek az elemzésnek NEM AZ A CÉLJA, hogy megállapítsuk, hogy összeilletek-e, ikerlángok vagy lélektársak vagytok-e, hanem a kapcsolatból mit tudtok kihozni és mire tanít benneteket!

Jelentkezéshez szükséges megadni, mindkét fél születési dátumát!

Ha hívást érzel, akkor küldd el a Bejelentkezés űrlapot időpont igénylésért!
(Online konzultáció is lehetséges)

Elengedés Terápia

Ha nem tudsz elengedni valakit vagy akár valamit, akkor ez a terápia segíthet.

Lehet ez párkapcsolat; egyéb kapcsolat; ikerláng; elhunyt személy, költözés esetén egy ház/lakás; munkahely...stb.

Ez a terápia az energiakezelés és lélekgyógyítás egyénileg kialakított összessége.
Ha érzed, hogy segítségre van szükséged, de nem tudod eldönteni, hogy melyik fajta módszer is működne nálad a leghatékonyabban, akkor javaslok egy személyes konzultációt, ahol át tudunk beszélni mindent.

A találkozás alkalmával megismerkedünk, elmeséled a Te történetedet, és miben érzed, hogy támogatásra van szükséged. Majd felvázolom, hogy én hogyan tudok ebben segíteni. Megbeszéljük, hogy milyen módszereket javaslok Neked személyre szólóan a továbblépésed érdekében, és mennyi időbeli, pénzbeli és energia befektetésbe fog ez kerülni. Ezek után ha hazamész és átgondolsz mindent, akkor el tudod dönteni, hogy szeretnéd-e az együttműködést, és belekezdhetünk-e a munkába. Ami nem egy egyszeri alkalom lesz, hanem egy folyamat, aminek hosszúsága teljesen egyéni.

Általában 5-10 alkalom után már jelentős változásokat tapasztalhatsz az életedben. Egy-egy alkalom általában 1,5-2 órát vesz igénybe.

De tudd, hogy én nem fogom megoldani helyetted a "problémáidat", azokkal Neked kell szembenézni és cselekedni, viszont segítek az ehhez szükséges erőt Benned felébreszteni.


Hozzájárulási díjak
/érvényes  2020. januártól/

A tevékenységeket a Blue Dolphin Egyesület keretében végzem
(Az Egyesület csak 0%-os áfás számlát tud kiállítani.)

Élet-Transzformációs Program - konzultáció és oldás

(1,5-2 óra)

15 000 Ft

Élet-Transzformációs Program - Energetikai kezelés
(oldásokhoz ajánlott kiegészítésként)

(30 perc)

7000 Ft

Energiakezelés sámándobbal

(30 perc)

(1 óra)

9 000 Ft


13 000 Ft

NettyTerápia Lovakkal- egyéni (1 óra a lovardában)

Budapesten


15 000 Ft

Elengedés Terápia

(1 óra)

13 000 Ft

Aura-Soma® Konzultáció

(1 óra)

8 500 Ft

Születési üveg elemezés

(1 óra)

8 000 Ft

Születési Angyal Konzultáció

(1 óra)

8 000 Ft

(Pár)-Kapcsolati elemzés a színek nyelvén

(1 óra)

8 000 Ft

Pillangó és Tengeri / Delfin-Bálna Esszencia Konzultáció

(1 óra)

8 000 Ft

Személyes konzultáció kezelés nélkül

(1 óra)

11 000 Ft

Online időpont-foglalás

Foglalj időpontot időben. A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza.