ÚJDONSÁG

ÚJDONSÁGOK


Lovas Élmény- és Önismereti program

Kapcsolódás a lovak energiáival és önmagaddal - első lépcső

Ha szeretnél egy új perspektívából rálátni önmagadra és szembenézni önmagaddal, akkor ez a program egy különleges lehetőséggel ajándékoz meg.

Tapasztalatom szerint, a lóval való kapcsolatunk tükrözi az önmagunkkal és a világgal való kapcsolatunkat is.

Szeretettel meghívlak a programra:

  • Ha szereted a lovakat, akkor épp azért, mert az ő szeretetük által jobban hozzáférsz saját magadhoz is, és olyan erőt, kitartást tanulhatsz általuk, amit aztán az életed minden területén kamatoztathatsz.
  • Ha félsz, vagy tartasz a lovaktól, akkor pedig éppen azért, hogy kiderítsd, hogy mit is tükröz és jelent ez számodra, ami szintén az életed összes területére hatással lehet.

A program első felét a lovardában töltjük, ahol sétálunk, ismerkedünk és kapcsolódunk a lovak energiáival, és ha elég bátor vagy, akkor fel is ülhetsz rá, egy rövid megtapasztalás erejéig. Itt a figyelem gyakorlatokra helyezzük a hangsúlyt. Tanulunk a jelenben lenni és figyelni.

Utána visszajövünk hozzám és itt folytatjuk a tapasztalások megosztásával és átbeszélésvel, és segítek, hogy megértsd azokat, amik esetleg feljöttek benned. Természetesen a feloldások és integrálások a meditációk által sem fognak kimaradni. Átnézzük, hogy mit is szimbolizál a Ló, továbbá, hogy mire is tanítanak. Ez tehát az első lépcső!

Maximum létszám: 4 fő, annak érdekében, hogy mindenkire maximálisan tudjak figyelni.

A program hossza létszámtól is függ, de 3-4 fő esetén, egy hétvégi napon, amivel számolj kb. 9:30 - 17:30 óra között. Indulás tőlem, a XXI. kerületből; (autóval megyünk a Lovardához).

A program díja létszámtól függ:
3-4 fő esetén: 12.000 Ft/fő/alkalom
2 fő esetén: 15.000 Ft/fő/alkalom
1 fő esetén: 20.000 Ft/fő/alkalom

Időpont: szeptember 30., vasárnap (tervezett dátum)

Ha jelentkezni szeretnél, akkor kérlek küldd vissza az alábbi Regisztrációt és add meg a kért adatokat!

Várlak szeretettel, ha úgy érzed itt a helyed!

Netty


Jelentkezés-szept. 30-i
tervezett dátumra

Kérjük, add meg az alábbi adatokat és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.