ÚJDONSÁG

ÚJDONSÁGOKGyógyító kör Lovakkal

- kapcsolódás a lovak energiáival és önmagaddal -

Gyere és vegyél részt a legújabb programunkon, ahol megtapasztalhatod a lovak gyógyító erejét!

A "Gyógyító kör lovakkal" egy tudatos gyakorlat arra, hogy megtapasztaljuk a jelenlét érzését, valamint, hogy ráhangolódjunk a lovakra és a saját Isteni részünkre. Ebben a folyamatban a lovak válnak a csatornává önmagunk felé.

Várunk szeretettel egy gyönyörű természeti környezetben, kilépve egy kicsit a civilizációból, ahol elhagyhatod a a komfortzónádat és összekapcsolódhatsz a természettel és a lovakkal!

Olvass tovább a részletekért: https://www.nettyterapia.hu/elmenyterapia-lovakkal/


Gyógyulás az elengedésen keresztül

Elengedés - megengedés a színekkel

7 alkalmas csoportos foglalkozás (melyek egymásra épülnek)
Indul: 2019. szeptember 15.

"Akárcsak az utunkat, úgy a terheinket is mi magunk választjuk meg, miképpen azt is, hogy mikor vagyunk hajlandók megszabadulni tőlük. És az elengedés minden esetben megkívánja, hogy merjünk szembenézni érzéseinkkel, az elszalasztott pillanatok és a ki nem mondott szavak okozta fájdalommal." /Robert Lawson/

Az elengedés fontos része a fejlődési folyamatoknak. Ezt a csoportot azoknak szeretném ajánlani, akik szeretnének más szemszögből is rálátni a saját életükben felmerülő elengednivalókra, és nyitottak arra, hogy a Színek (Aura-Soma Színrendszer) segítségével megtámogassuk az egyéni folyamataikat, melyek több szinten is végigfutnak. Minden alkalommal egy-egy szintre tekintünk rá, és mindenki a saját életére vonatkoztatva tud vele dolgozni. Ahhoz, hogy a változás megtörténjen, a régit el kell engedni és teret nyitni az újnak.

Max. létszám: 4 fő

Hozzájárulási díj alkalmanként: 6500 Ft.-/fő

Helyszín: Bp. XXI. ker.

Előzetes regisztráció szükséges, az oldal alján található program regisztrációs űrlap elküldésével! 


Születési Angyalok -
a Kabbalah és az Aura-Soma
® színrendszer tükrében

A Kabbalah 72 Angyalának megismerése egy erőteljes spirituális eszköz bárki számára, aki nyitott a "láthatatlan" világra.
A 72 Angyal közül hívhatjuk be a három Születési Angyalunkat: az Őrangyalt, SzívAngyalt és az Intelligencia Angyalt. Mindenkinek megvan a saját 3 Angyala, ami a születési dátumhoz kapcsolódik, őket kaptuk vezetőként születésünk pillanatában. A 3 Angyal életreszóló "belső vezető".

Minden Angyalnak héber neve van, amely egy specifikus angyali energiát képvisel, a hangrezgéseken keresztül aktivizálódik.
Mindegyik Angyalhoz kapcsolódik egy Aura Soma egyensúlyüveg, ami még teljesebbé teszi a megértést, és további segítséget ad az Angyalokkal való munkához. Az Angyali energiákkal való összekapcsolódás egy mély átalakuláshoz vezet, a tudatosság és a Fénytest növeléséhez járul hozzá.

Ezen konzultáció alkalmával felfedezheted, hogy kik is a Te személyes születési angyalaid; hogyan és milyen feladatokon dolgozhatsz velük, hogy újra emlékezz arra, aki vagy; hogy miért is vagy itt a földön most.

Bejelentkezés szükséges az alábbi linken: https://www.nettyterapia.hu/bejelentkezes/

Konzultáció díja: 7.000.- Ft
(Ha szeretnél üveget is vásárolni, akkor megrendelhető, és az 50 ml-s Egyensúly üveg ára: 13.400 Ft.-)


Lovas Élmény- és Önismereti program II.-

Kapcsolódás a lovak energiáival és önmagaddal

Következő dátum: 2019.

Ha szertnél egy új nézőpontból rálátni önmagadra, akkor lépj ki a komfortzónádból és tarts velünk erre az izgalmas kalandra!


Mivel többen is jeleztétek, hogy szeretnétek tovább folytatni a lovakkal történő foglalkozásokat is, így megszületett a Lovas Élmény- és Önismereti nap II.
/Ha nem voltál az első részen, az nem kizáró ok, hogy ezen részt vegyél./

Ez alkalommal, kicsit más módon kapcsolódunk a lovakkal. Nem lovaglásról szól, hanem földről végzünk különböző feladatokat, gyakorlatokat a lovakkal.

Közvetlen kapcsolatba kerülsz a lóval olyan módon, hogy:
- össze tudj vele kapcsolódni, hangolódni;
- megérezhesd, hogy hogy állsz a határaiddal és a bizalom kérdésével;
- mennyire vagy határozott, tudod-e irányítani;
- mennyire van összhangban a kommunikációd: ugyanazt mondja-e a hangod, a testtartásod és a gesztusaid;- megtapasztald a jelenlétet; az összhang érzését és az együttműködést.


Ennek a programnak a lovas helyszíne Pilisvörösvár. Lehet egyénileg is a helyszínre érkezni, de velem is lehet jönni. Ezt majd egyeztetjük a regisztráció után.


A délelőttöt töltjük megint a lovardában, majd utána visszajövünk hozzám (Csepelre) és itt folytatjuk azzal, hogy átbeszéljük az élményeket, a tapasztalásokat, a tanulságokat, felismeréseket stb, melyet meditáció által integrálunk is. Valamint az Aura-Soma színrendszer segítségével megtámogatjuk az egészet a színekkel és energiákkal az üvegek által.


Dátum: még egyeztetés alatt, de mindenképpen hétvége.
Időtartam: 10:00- kb. 18:00 óráig
Létszám: max. 5 fő
Díj: 2 fő esetén: 19.000 Ft/fő
3 fő-től: 16.000 Ft/fő
Szeretettel várlak erre az izgalmas napra is!

Jelentkezni a lenti Űrlap elküldésével lehet!Lovas Élmény- és Önismereti program

Kapcsolódás a lovak energiáival és önmagaddal

Ha szeretnél egy új perspektívából rálátni önmagadra és szembenézni önmagaddal, akkor ez a program egy különleges lehetőséggel ajándékoz meg.

Tapasztalatom szerint, a lóval való kapcsolatunk tükrözi az önmagunkkal és a világgal való kapcsolatunkat is.

Szeretettel meghívlak a programra:

  • Ha szereted a lovakat, akkor épp azért, mert az ő szeretetük által jobban hozzáférsz saját magadhoz is, és olyan erőt, kitartást tanulhatsz általuk, amit aztán az életed minden területén kamatoztathatsz.
  • Ha félsz, vagy tartasz a lovaktól, akkor pedig éppen azért, hogy kiderítsd, hogy mit is tükröz és jelent ez számodra, ami szintén az életed összes területére hatással lehet.

A program első felét a lovardában töltjük, ahol sétálunk, ismerkedünk és kapcsolódunk a lovak energiáival, és ha elég bátor vagy, akkor fel is ülhetsz rá, egy rövid megtapasztalás erejéig. Itt a figyelem gyakorlatokra helyezzük a hangsúlyt. Tanulunk a jelenben lenni és figyelni.

Utána visszajövünk hozzám és itt folytatjuk a tapasztalások megosztásával és átbeszélésvel, és segítek, hogy megértsd azokat, amik esetleg feljöttek benned. Természetesen a feloldások és integrálások a meditációk által sem fognak kimaradni. Átnézzük, hogy mit is szimbolizál a Ló, továbbá, hogy mire is tanítanak. Ez tehát az első lépcső!

Maximum létszám: 4 fő, annak érdekében, hogy mindenkire maximálisan tudjak figyelni.

A program hossza létszámtól is függ, de 3-4 fő esetén, egy hétvégi napon, amivel számolj kb. 9:30 - 17:30 óra között. Indulás tőlem, a XXI. kerületből; (autóval megyünk a Lovardához).

A program díja létszámtól függ:
3-4 fő esetén: 12.000 Ft/fő/alkalom
2 fő esetén: 15.000 Ft/fő/alkalom
1 fő esetén: 20.000 Ft/fő/alkalom

Ha jelentkezni szeretnél, akkor kérlek küldd vissza az alábbi Regisztrációt és add meg a kért adatokat!

Várlak szeretettel, ha úgy érzed itt a helyed!

Netty


Jelentkezés

Kérjük, add meg az alábbi adatokat és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.